Van Kleur tot Kleurenleven
Voor iedereen die, samen met anderen, wil (leren) genieten van  het werken met kleuren.

Werkplaats en Praktijk van Kleur tot Kleurenleven is gevestigd aan de Hoekstraat 8 te Roosendaal.

Bereikbaar op telefoonnummer 0165-394205 of via e-mail: info@ingridsmits.nl


Kunstzinnige therapie ZORGATELIER Bieze Velleke Contact, bedrijfsgegevens
en aanmelding
Terug naar begin
Over Ingrid Over de omgeving van de Werkplaats en Atelier
De zoektocht door het leven bracht mij in 1998 in contact met de Antroposofie en dan met name met de Kunstzinnige Therapie. Ik begon aan mijn opleiding aan Academie de Wervel in Zeist. Deze opleiding heeft mij naast heel veel kennis over mijn nieuwe vak van Beeldend Therapeut ook heel veel kennis over mijzelf gebracht.
Na de opleiding kon ik al snel aan de slag als beeldend therapeut bij de GGZWNB. De waarde van het kunstzinnig bezig zijn was voor mij al jaren geleden een vaststaand feit. Toen ik dan ook de gelegenheid kreeg om een cursus nat in nat schilderen over te nemen van een collega, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen. Op deze manier kreeg ik de kans het kunstzinnig werken te delen met mensen die voor hun plezier bezig zijn met schilderen. Het nat in nat werken is een zeer speciale manier van schilderen die voor de meeste mensen een manier is om tot rust te komen, anders naar de wereld om ons heen te kijken, kleuren en hun werking te ontdekken.
Omdat ik vind dat het kunstzinnig bezig zijn voor zeer veel mensen zo waardevol  en verrijkend kan zijn, heb ik onlangs gekozen voor een uitbreiding. Hierdoor kan ik meer mensen de mogelijkheid bieden het kunstzinnig werken te ervaren.
Ik werk nu vanuit een mooie ruimte aan huis. Sinds 2016 ben ik gestart met het Zorgatelier Bieze Velleke. Meer info daarover vind je op het tabblad.
           foto                                       kip

Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Kunstzinnige Therapie onder nummer nvkt 16NVKT141211922.

Alsmede de Federatie Antroposofische Gezondheidszorg en NVAZ.